Kavitációs zsírbontás

A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. Különböző orvosi tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47 KHz un. kavitációs hullám a leghatékonyabb frekvencia a tökéletes zsírbontásért.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejt közötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

Egy kúra átlagosan 6-9 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontáskizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max 20 percen keresztül kezelhető, ígyalkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.
Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 6-9 kezelésből álló kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet.

Kezelés után:

A kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe. Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt. Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet!

Vérbőséget fokozó krém, természetes kollagén és egyéb kezelő anyagok szükségesek a kezelés mellett otthoni használatra a megfelelő ereményért! Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra.
Súlyfelesleg esetén diéta betartása szükséges.


Rádiófrekvenciás zsírbontás

Egyik legmodernebb fogyasztó-karcsúsító és bőrfeszesítő technológia.
A rádiófrekvenciás kezelés során a frekvencia áthalad a test vezető közegein (nedves), de nem okoz bennük változást. Az elektromos vezetés útjában álló zsírsejtek ellenállásának megfelelően azonban hő keletkezik. Az ellenállás következtében a bőrfelszín eléri a 41-42 °C-ot, ami a zsírszövetben 50-60 °C!

Ez fokozza a vér és nyirokkeringést, serkenti a rugalmas rostok újraképződését, valamint a zsírsejtek bontását, melyek telítetlen zsírsavvá bomlanak, a nyirokkeringéssel elhagyják a szervezetet. Az rádiófrekvenciás kezelés során naponta minimum 3-4 liter folyadék fogyasztás kötelező! 5-10 alkalmas kúra javasolt.

Hatásai:

  • Zsírbontás, zsírolvasztás
  • Sejt oxigenizáció
  • Méregtelenítés
  • Cellulit kezelése, karcsúsítás
  • Striák halványítása
  • Feszesítés
  • Ráncalanítás
  • Toka eltüntetése

A kezelés menete: 

Letisztítás, radírozás, hatóanyagos krémmel történő gépi kezelés (20 perc), végül vérbőségfokozó olajjal történő átmozgató masszázs.
Egy alkalom egy testtáj kezelését foglalja magában.
Már az első alkalom után látható-érezhető hatás.

Végeredmény: a zsírpárna csökken, a bőr feszesedik.


Vákuumos zsírbontás

Hogyan működik a Vákuum? A vákuum terápia hatékonyan mobilizálja a hosszú idő alatt felépített lerakódásokat, méreganyagokat és a felesleget, továbbá serkenti a mikrokeringést, edzi a kötőszövetet. Tökéletes kiegészítője a kavitációs kezelésnek, mivel segít elvezetni a kavitáció által felbontott zsírt, így az nem tud visszaépülni. Mivel serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja. A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik. Ez a technika lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltűnteti az apróbb ráncokat. Ez a technológia nem csak a ráncok eltűntetésére kiváló, hanem az egyéb testfelületek zsír rétegeinek simítására, leolvasztására is. A test zsíros, narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el. Kinek ajánlott a vákuumos testkezelés? Gyakorlatilag bárkinek. Ez a kezelés kiváló megoldás lehet már folyamatban lévő fogyókúra kiegészítéseként, de már nagyobb testtömeg csökkenés után is gyönyörűen feszesíti és vitalizálja a megereszkedett (kötényhas) bőrréteget. Természetesen nem régiben elkezdett diéta, tisztítókúra esetén is nagymértékben segít a tisztító folyamat beindításában. Problémásabb bőrű, pattanásos vendégek esetében bőrtisztító hatása vitathatatlan. Továbbá a szinte minden nő számára ismert cellulit problémákat is látványosan szépíti, szűntetheti meg.